Tea with Anna Karenina

Tea with Anna Karenina

torstai 22. marraskuuta 2012

Haastetta & tunnustuksia


Sain Ankilta haasteen, johon olen jo aikaisemmin vastannut. Olen imarreltu, että lukijoita kiinnostaa itse bloggaaja eikä pelkästään postaukset. Haasteet ovat kuitenkin hieman ongelmallisia, koska aikaa bloggaukselle tuntuu löytyvän jo ennestään vähän. Toivon siis, ettei kukaan loukkaannu, jos jätän jonkin haastetehtävän väliin. Se ei ole ylenkatsetta vaan priorisointia. Kaikkea ei ehdi. 

Mutta haastelemaan. 

Haasteeseen kuului kertoa 11 faktaa itsestään. No, tässä tulee:

1. Yleensä minulla on varsin pitkä pinna. Mutta jos suutun, menetän itsehillintäni täysin. Usein kadun purkauksiani ja joudun pyytämään käytöstäni anteeksi (en ole pitkävihainen). Olen hajottanut suutuspäissäni mm. plafondin, laseja, kaksi ovea...

2. En harrasta lautapelejä, koska olen äärimmäisen huono häviäjä. Tiedän, ärsyttävää. (Onneksi tämä piirre on taantunut hieman iän myötä.)

3. Joskus turrutan hetkellistä pahaa oloani ostamalla kirjoja. 

4. Humallun helposti, ja siksi lähden illanvietoista usein kotiin jo parin drinkin jälkeen. Kuka haluaa sammua taksiin tai oksentaa päälleen? No thanks.

5. En haali ihmisiä lähelleni. Tutustun mielelläni, mutta en etsi aktiivisesti sydänystäviä. Ehkä se on  itsesuojelua.

6. Pelkään epäonnistumisia. Toisinaan en ole halunnut edes yrittää, kun epäonnistumisen mahdollisuus on kiusannut. Enää pelko ei estä yrittämästä, mutta ei se ole mihinkään kadonnut. 

7. En voi sietää banaaneja. Maku on kuvottava ja haju kamala. Älkää syökö banaaneja julkisissa tiloissa!

8. En ole mikään kodinhengetär - vihaan kotitöitä. 

9. Kannan toisten ihmisten huolia niin kuin omiani. Tunnen myös helposti syyllisyyttä, vaikkei siihen olisi mitään syytä. Tämä on niitä piirteitä, jotka haluaisin itsessäni muuttaa. Sen sijaan olen päätynyt karsimaan ystäväpiiriäni.

10. Lapsena nautin enemmän metsässä juoksemisesta kuin barbeista. 

11. Olen opiskellut mm. englantia, ranskaa, japania, espanjaa, venäjää, ruotsia. Enkä osaa enää mitään muuta kuin englantia (kunnolla). Se on sääli.

---

1. Onko sinulla jotain intohimoa?
2. Kuunteletko musiikkia monipuolisesti vai vain tietty(j)ä genre(j)ä?
3. Oletko optimisti vai pessimisti?
4. Oletko taikauskoinen tai uskovainen ylipäätään?
5. Mikä on vaikein asia, jonka olet tehnyt?
6. Onko marraskuussa mitään hyvää?
7. Onko sinulla joitain epäsovinnaisia ja provosoivia mielipiteitä? Kerro!
8. Oletko sinut itsesi kanssa (siis: mielen ja kehon kanssa)?
9. Muuttaisitko itsessäsi mitään?
10.  Kuka on kaunein ihminen, jonka tiedät ("kaunis" ei sitten koske pelkästään naisia!)
11. Mikä on kaunein laulu, jonka tiedät? Linkitä, jos voit.

---

1. Moniakin. Esimerkiksi viinit, kirjat, opiskelu. Laimeaa, eikö?

2. Monipuolisesti. 

3. Riippuu tilanteesta. 

4. En.

5. Päästänyt irti menneisyydestä. 

6. Pikkujoulut.

7. Lasketaanko se provosoivaksi, että suurin osa ihmisistä on tyhmiä? (Pyydän jo nyt anteeksi.)

8. En ole. Joskus havahdun siihen, että olen fyysisestikin olemassa. En aina tunne ruumistani omaksi, vaan koen itseni ulkopuoliseksi kehossani. En aina sisäistä sitä, että peilistä katsova ihminen on minä - tai että minulla yleensä on peilikuva. Aika skitsoa.

9. Haluaisin paremman näön ja eroon purentaviasta. 

10. Moni ihminen on kaunis. Saatan usein ihastella jonkun tuntemattoman ihmisen kauneutta. Voi jos ihmiset näkisivät itsensä kunnolla! (Tämä koskee siis ainoastaan ulkoista kauneutta, sisäinen kauneus on ihan eri juttu. Enkä jaksa läsyttää, että jokainen on sisäisesti kaunis. Ei ole. )

11. En linkitä (periaatteesta). Chaz - Je veux. 

---

PS. Rakas Katri antoi minulle tunnustuksen, johon sisältyi paljastelua. Vastatkoon tämä postaus siis myös siihenkin. :)

9 kommenttia:

 1. Heh, toivottavasti et tänään ollut samassa junavaunussa, kun hotkaisin banaanin;D Kieltämättä kyllä pohdin hetken jos toisenkin, onko banaanin syöminen ruuhkajunan eteisvaunussa korrektia käyttäytymistä, mutta sitten annoin palaa:)

  VastaaPoista
 2. Tässä riitti paljasteltavaa kyllä useampaan haasteeseen.

  Tiedätkö, kun luin noita sinun faktoja ja vastauksia, niin en voinut kuin samaistua. Ainoastaan 2 ja 7 ei täsmää, sillä rakastan banaania ja voitan lähes kaikki lautapelit haha :D

  10 on sellainen, että pidin molemmista, sekä barbeista että leikkimisestä ja oleilusta luonnossa, ja 11 niin olen opiskellut englannin ja ruotsin lisäksi vain ranskaa.

  Olet vain niin paljon rohkeampi kuin minä. En olisi ikinä uskaltanut kertoa näin rohkeita asioita itsestäni näin julkisesti saati sitä, että pidän suurinta osaa ihmisistä tyhminä.....

  Noora, olet ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii, jättäkää banaanit rauhaan! :D

   Mutta kun suurin osa ihmisistä vaan on tyhmiä.

   Ja itse olet ihana.

   Poista
 3. Vau, pistit itsesi kyllä likoon! Hienoja vastauksia. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Väillä on hyvä pistää itsensä likoon. :)

   Poista
 4. Olen myös vähän huono häviäjä. En sentään kiukuttelemaan ala, mutta musta tulee ehkä vähän totinen hävittyäni.. Pelkään myös epäonnistumista ja hyi olkoon banaanit! Inhoan banaanissa eniten niitä ällöttäviä naruja joita siinä roikkuu, kun sen kuorii. Ja tietysti se haju. Olin syyslomalla äitini kanssa laivaristeilyllä ja se otti evääksi pari banaania, aikomuksena syödä ne siinä illan aikana, bussissa tai hytissä. Pidin kovan saarnan banaanin hajusta ja siitä miten ajattelematonta on syödä sellainen niin ahtaassa tilassa kuin bussi tai hytti. Saarna meni perille ja äiti söi banaaninsa lopulta kävelymatkalla hytistä tax freehen, kuoretkin meni johonkin yleiseen roskikseen, jee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että löytyy toisiakin banaanisaarnaajia! :D

   Poista