Tea with Anna Karenina

Tea with Anna Karenina

tiistai 28. elokuuta 2012

I Heart Your BlogKiitos, kiitos ja kiitos. Lähetän minua I <3 Your Blog -tunnustuksella muistaneille Katrille, Lauralle ja Suketukselle tämän vohveliterveisen. Kävin eilen vohvelikahvilla, ja teet miltei tirskahtivat väärään kurkkuun. Vohvelini kun oli tirskautettu täyteen kermaa (pallo olisi täyttänyt ison kahvikupin) ja voideltu kilolla mansikkahilloa. Yhdelle ihmiselle kyseinen annos oli hieman liikaa, mutta jaan makean kuvan nyt teidän ja lukijoitteni kanssa. Tunnustusta en laita enää eteenpäin, koska se on jo niin monet blogit kiertänyt. Sen sijaan olen kiitollinen siitä, että viihdytte blogissani. 

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella kuulumisistani - vaikkei nyt ihan kamalasti olekaan tapahtunut. Paitsi että kaikki on järjestynyt loistavasti: mieheni ja minä saimme molemmat työpaikat, ja tietotekniikkakurssi on jo yli puolenvälin (ja hyi olkoon mikä kurssi onkaan - tehtävät vievät aikaa ihan tuhottomasti!). Huomenna minulla on ensimmäinen työpäivä (arvoisa bloggarinne paistaa ja myy burgereita nyt Tampereella) ja ylihuomenna  näen ensimmäistä kertaa muita kirjallisuudenopiskelijoita. Jännittää, mutta niin sen pitääkin. On sellainen tunne, että ihan kohta kaikki alkaa. Kuin kutiaisi sisältäpäin. 

---

Kathy Acker -kuuni jää kesken. Pussy, merirosvokuningatar oli todella tuskaisaa luettavaa (kuten arvion lukeneet varmaan muistavatkin), ja vaikka Tunnottomien valtakunta hieman nostikin käsitystäni kirjailijasta ylöspäin, niin en aio enää tapella läpi naisen kirjoja. Tällä hetkellä lukemani Hannibal Lecter, My Father ylittää ymmärrykseni ja kärsimykseni jo kilometrillä, stressaa ja ärsyttää. Siksi olen siis päättänyt unohtaa Ackerin tuotannon tältä erää. Pahoittelen päätöstäni, etenkin, jos olette ehtineet odottaa Acker-postauksia. Tunnottomien valtakunnasta ja keskenjääneestä teoksesta lupaan vielä blogata, mutta enempää ei ole luvassa. Joskus vain pitää priorisoida ja miettiä, mihin kaikkeen oma jaksaminen ja kiinnostus oikein venyy ja mihin taas sitten ei. 

Loppuviikosta piipahdan Into-kustannuksen järjestämässä juhlassa ja bloggaritapaamisessa. Sieltä jatkan kuitenkin suoraan yötöihin, ja sama jatkuu aina sunnuntaiaamuun. Ehdin varmaan bloggailemaan  tilaisuudesta vasta joskus alkuviikosta, mutta lupaan kuitenkin raportoida. Loppuviikko voi olla postausten kannalta tosiaan niukempi, koska aikaa menee juurikin tuohon kirottuun tietotekniikkakurssiin, töihin ja opintoihin. 

---

Syksy, viileä sade, vanhan kirjan tuoksu ja teekupista kiemurteleva höyry. Onko mitään parempaa? Nauttikaa syksystä, se on vuoden parasta aikaa. 

4 kommenttia:

 1. Vohvelikahvila, aaaaaaaaa! Jumalainen paikka! Sinne onkin mentävä heti seuraavalla Tampereen reissulla. (Yleensä tulee käytyä pääasiassa anniskelupaikoissa...)

  Toivottelen jo valmiiksi hauskaa ensitapaamista opiskelukollegoiden kanssa! Ja me tavataan sitten perjantaina jälleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun ihan siinä vieressä, joten vaadin kyllä päästä mukaan! Tosin otan kyllä vohvelini utan kerma, kiitos. :D

   Juu, perjantaina nähdään. En ole vielä ehtinyt/jaksanut/saanut aikaan katsella junia, mutta pikkuhiljaa. Pikkuhiljaa...

   Poista
 2. Hei minäkin olen näillä näppäimin tulossa perjantaina, joten eiköhän mekin nähdä :) (Jos nyt ei vaan tule takapakkia tämän pirun sairastelun kanssa).

  VastaaPoista