Tea with Anna Karenina

Tea with Anna Karenina

torstai 9. elokuuta 2012

100.Eilen illalla ylittyi TwAKissa eräs rajapyykki. Lukijapalkki kertoi lukijoitten summaksi 100.

Ja mitä sanoo bloggari, onnellinen, innokas, hyppivä, pomppiva bloggari? Ei sano mitään koska on sanaton.

Tai sanoopas:

Kiitos.

<3---

PS. Luvassa on tosiaankin arvonta: 30 euron lahjakortti Adlibrikseen. Mitään sen kummempia sääntöjä en tällä kertaa arvonnalle aseta, paitsi että kommentoit tähän postaukseen osallistuvasi arvontaan ja olet rekisteröitynyt lukijani. Linkittämisellä ei siis saa lisäarpoja, mutta kiitän kovasti niitä, jotka haluavat onnea jakaa. :)

Lisäksi toivoisin, että kommentissasi ehdottaisit minulle jotakin kirjaa luettavaksi. Olen nimittäin saanut monia ihania kirjatuttavuuksia eri blogien kautta ja kaipaan niitä koko ajan lisää. Kerrothan myös, miksi luulisit että kirja sopisi minulle. Tai miksi haluat minun lukevan sen, ihan kummin vain.

Arvonta päättyy 27.09.2012 klo 08.00, syntymäpäivänäni.

Onnea arvontaan!

31 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Ja onnea jo etukäteen syntymäpäivästäsi!

  Ehdottaisin että lukisit vaikkapa Herman Kochin Illallisen. Uskon, että pitäisit siitä, ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että se on erittäin hyvä kirja ;) Ainakin minun mielestäni.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea (ensimmäisestä) satasesta :)

  Huomasin vanhoja postauksiasi selatessani, että olit jossain vaiheessa hankkinut Kingin Uinu uinu lemmikkini ja Sinisalon Kädettömät kuninkaat (...), oletko jo lukenut ne? Kiinnostaisi kuulla mitä tykkäsit :)

  Osallistun arvontaan, totta kai :)

  VastaaPoista
 3. Onnea niin komeasta lukijamäärästä kuin lähestyvästä syntymäpäivästäkin! :)

  Suosittelen sinulle Niccolo Ammanitin kirjaa Taivaan ja maan väliltä. Se on melko synkkäsävyinen, mutta jotenkin kuvittelen, että pitäisit siitä kuitenkin.

  (Ja odotan mielenkiinnolla, mitä mieltä olet tuosta Drouggen Pahuudella on rakkauden kasvot -kirjasta. Minulla on se hyllyssä, mutta en ole ehtinyt lukemaan vielä.)

  VastaaPoista
 4. Onnea hienosta rajapyykistä! :) Täällä on aina ilo vierailla.

  Osallistun toki arvontaan ja suosittelen sinulle John Ajvide Lindqvistin Kultatukka, tähtöstä, oletkohan lukenut sitä (tai muita miehen kirjoja)? Kirja tuli jostain syystä mieleeni, kun muistin sinun kehuneen Hullu vapaana -kirjaa, vaikkei se samanlainen olekaan.

  VastaaPoista
 5. Jee, osallistun ehdottomasti!
  Hienoa, että lukijat ovat löytäneet kivaan blogiisi :) (minä ja 99 muuta siis!)

  Lue Arno Kotron Sanovat sitä rakkaudeksi! Mieletön kirja!

  VastaaPoista
 6. Haa onnea satasesta! (Minulla on vielä yhden lukijan päässä... ääk!)

  Olenko joskus suositellut sulle Augusten Burroughsin kirjoja? No olen tai en ja toivottavasti et ole niitä vielä lukenut, mutta suosittelen.

  Ja mukana tietty arvonnassakin ;)

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea rajapyykin ylityksestä! Osallistun ehdottomasti arvontaasi ja suosittelen sinulle Nikki Sixx:n Heroiniinipäiväkirjaa. Veikkaan että ihastuisit, jos et ole vielä opusta lukenut :)

  VastaaPoista
 8. Onnea hirmuisesti! Itse olen nyt 102. lukijasi, ja luulinkin liittyneeni porukkaan aiemmin, mutta enpä ollut niin tehnyt. :D Mutta arvonnassa mukana siis!

  Suosittelen kokeilemaan Kathy Reichsin dekkareita, jos rikoskirjallisuus kiinnostaa. Suosittelen erityisesti Pyhät luut -teosta, joka on mielestäni paras hänen teoksistaan. Sinulla tuntuu olevan aika laaja kirjamaku, joten uskoisin että voisit innostua lukemaan jotakin uutta. :)

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea ensimmäisestä satasestasi!

  Lukaiseppa Fabio Gedan Krokotiilimeri, jos et ole vielä siihen tarttunut. Luin itse sen juuri ja kaiken kaikkiaan pidin siittä. Oli puhuttelva, huumorilla höystetty tosi pohjainen tarina. :)

  Ja osallistun arvontaan. :)

  VastaaPoista
 10. Onnea sataselle! Minulta puuttuu vielä 11 tuohon maagiseen lukuun.
  Minä suosittelen sinulle juuri lukemaani Maarit Verrosen Vanhoja kuvioita, joka sopisi mm. Rumat kapinalliset-haasteeseen.

  VastaaPoista
 11. Onnea noora, olet ehdottomasti suosikkibloggaajiani! Jatka samalla linjalla, kiitos. ;)

  Hmm........ olen vähän tylsä, sillä tiedän, että aiot tämän lukea muutenkin, mutta tartupa pian Holmströmin Camera Obscuraan - haluan tietää, mitä pidät siitä, sillä minulle jäi todella ristiriitaiset fiilikset.

  Niin ja kyllähän arvonta aina kiinnostaa, vaikka lupasinkin miehelle, etten hanki uusia kirjoja vähään aikaan. :D

  VastaaPoista
 12. Paljon paljon onnea satasesta ja myös lähestyvästä syntymäpäivästä! Ihanaa että mainiolla blogilla on jo noin monta lukijaa. :)

  Minä nyt suosittelen kaikille aina Carrollia.. mutta saattaisit jopa pitää. Naurujen maan suomennos on muistaakseni parempi kuin Valkoisten omenien, mutta suosittelen opuksia mieluummin englanniksi.

  VastaaPoista
 13. Onnea niin lukijamääristä kuin syntymäpäivistä!:) Osallistun mielelläni arvontaan, kiitos!

  Suosittelen sinulle Ann Marie MacDonaldin esikoisteosta Armon yö, joka teki minuun aikanaan lähtemättömän vaikutuksen. Uudelleen en ole sitä vielä uskaltanut lukea, mutta olisi hauska kuulla jonkun toisen tuoreempi mielipide kirjasta. Kirja on sukukertomus Newfoundlandin maisemista, ahdistava, surullinen ja aika lohduton.

  VastaaPoista
 14. Arvonnassa mukana!! :) Suosittelen vaikkapa Henning Mankellin Syvyys -kirjaa. Ahdistava tunnelmainen, hiukan outo jo ehdottomasti laadukas kirja. Muutkin Mankellin romaanit tutustumisen arvoisia <3

  VastaaPoista
 15. Onnea!

  Suosittelen Kochin Illallista ja vain siksi kun se on niin massasta erottuva. Persoonasi perusteella en voi suositella, sillä en tunne sinua ollenkaan...

  VastaaPoista
 16. Suosittelen Elif Shafakin Rakkauden aikakirjaa. Aoin juuri lukea blogiasi, joten en voi perustella suositustani muuten kuin että itselleni kirja oli elämää ravisteleva. Rakastin myös Shafakin toista suomennettua teosta, Kirottua Istanbulia.

  VastaaPoista
 17. Onnea satasesta! Tykkään suorasanaisista arvioistasi ja monipuolisesta kirjamaustasi, jatka samalla linjalla :).

  Osallistun innolla arvontaan! Suosittelen sinulle Alexander Trocchin romaania Nuori Adam, koska siinä on sopivasti angstia ja taidokasta kerrontaa :)

  VastaaPoista
 18. Onnea hienosta lukijamäärästä!

  Minäkin olen mielelläni mukana arvonnassa. Suosittelisin sinulle Heivollin Etten palaisi tuhkaksi -kirjaa. Luen sitä parhaillaan ja tykkään kovasti :).

  VastaaPoista
 19. Onnea täältäkin hienosta saavutuksesta!!

  Mielelläni olen mukana noinkin houkuttelevan palkinnon arvonnassa. Olen melko uusi lukija blogissasi, enkä ole kerennyt vielä tutustumaan täysin kirjamakuusi; mutta suosittelen sinulle Siri Hustvedtin Kesä ilman miehiä. Ihastuttava kertomus eron jälkeisestä eheytymisestä, naiseudesta ja itsensä löytämisestä.

  VastaaPoista
 20. Vau! Mahtavaa! :--) Onnittelut myös.

  Osallistuisin myös mielelläni arvontaan. Kirjaksi suosittelisin Anja Snellmanin Sonja O. kävi täällä, ellet sitä jo ole lukenut. Henkilökohtaisesti se oli hyvin mieleenpainuva ja kiinnostava. Kaipaisin lisää muiden kirjaihmisten arvioita ko. teoksesta! :)

  VastaaPoista
 21. Paljon onnea ensimmäisestä satasesta! Tulkoon niitä monta lisää, hieno blogisi on niitä rutkasti ansainnut! :)

  Haluaisin suositella sinulle jotakin kotimaista. Oletkohan lukenut Eeva-Kaarina Arosta? Olen itse lukenut vasta Kallorummun, mutta vaikutuin siitä, ja niin taisi viimevuotinen Finlandia-palkintoraatikin vaikuttua. Kirja on melko uniikki ja kerronnaltaan poikkeava historiaan sijoittuva romaani, uskon että osaisit arvostaa Arosen kertojantaitoja.

  VastaaPoista
 22. Onnea! Nyt näkyy jo olevan seuraava satanenkin hyvällä vauhdilla menossa. Osallistun mielelläni minäkin. Suosittaisin sinua (vielä kerran) kokeilemaan John Irwingin kirjoja; saisiko vaikka Garpin maailma uuden mahdollisuuden?

  VastaaPoista
 23. Onnea satasesta! Sinulla on hieno blogi! Osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 24. Hurjasti onnea satasen rajapyykistä! :-)

  Arvontaan toki osallistun. Hmm, mitähän kirjaa sitä suosittelisin.. Suosittelenpa tällä kertaa samantien sitä, mitä juuri olen lukenut ja josta olen tykännyt kympillä: Miss Farkku-Suomi. Ja suosittelenpa myös Ollikaisen Nälkävuotta, olisi kiintoisaa kuulla siitä sinun mielipiteesi.

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa!

  Oletko lukenut Jaqueline Kellyn Luonnonlapsi Calpurnia Tate? Siinä oli miellyttävää tyttökirjaklassikon henkeä, vaikka onkin modernia tuotantoa.

  VastaaPoista
 26. Satas- ja synttärionnea sulle! Arvontaan osallistuisin minäkin. :)

  Suosittelisin lukemaan Alex Capusin Léon ja Louise, Herman Kochin Illallisen tai vaikkapa Terhi Rannelan Yhden promillen juttuja.

  VastaaPoista
 27. Osallistun arvontaan. Tilasin juuri kirjoja lähes 100 eurolla, huh.
  Lukevatko nuoret enää runoja, kun itse rakastan niitä. No minä suosittelen Eeva-Liisa Mannerin runotuotannon kahlaamista.

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa. Lue Tarjei Vesaasin Jäälinna. On aika erikoinen lukukokemus.

  VastaaPoista
 29. Liitynpä vihdoin minäkin virallisesti lukijaksi ja otan osaa tähän viime tingassa.

  Suosittelen luettavaksi Christopher Isherwoodin Berlin Novels-kokoelmaa, joka sisältää teokset Mr. Norris Changes Trains ja Goodbye to Berlin. Jumaloin.

  VastaaPoista
 30. Oletko lukenut Adamsin Ruohometsän kansan? Todellinen klassikko, josta voisin kuvitella että pidät. Itse olen joskus ammoin nuoruudessa lukenut ja suunnittelin nyt lukevani uudelleen, josko lumo on kestänyt ajan kulumisen...
  Mukana arvonnassa myös..

  VastaaPoista
 31. Piti laittaa onnittelut 27.9. synttärisankarille, mutta taas viikko oli niin hektinen, että onnittelut tulevat jälkijunassa! ONNEA!

  VastaaPoista