Tea with Anna Karenina

Tea with Anna Karenina

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Ota riski ja raskastu kirjaan


Sain Katrilta ihanan haasteen: minun pitää lukea Mende Nazerin Orja, ja totta kai tähän on tartuttava ja laitettava rakkaus matkalle eteenpäin muihin blogeihin!

Ensinnäkin, haluaisin että Katri lukisi Delphine de Viganin No ja minän. Monista Katrin postauksista on käynyt ilmi, että nuori nainen on varsin humaani sielu, joten uskon, että hänkin pitää Nosta. Tai ainakin haluan tietää, mitä hän kirjasta ajattelee. :)

Toiseksi, päätän haastaa mukaan Suketuksen. Suketus saa luettavakseen Beate Grimsrudin Hullu vapaana (kyseessä on ehkä tämän vuoden suosikkikirjani, vaikka vielä onkin vähän aikaista sanoa), joka ihastutti ja vakuutti minut täysin. Muutenkin olisi hienoa, jos kyseinen teos saisi enemmän näkyvyyttä blogimaailmassa.

Lopuksi Maija pääsee lukemaan vielä Virginie Despentesin hillittömän Pane mua -esikoisen. Itse ihastuin kirjaan lukioikäisenä, jännää nähdä, mitä toiset tykkäävät. ;)

Lopuksi vielä säännöt:

1. Joudut lukemaan haastajasi sinulle määräämän kirjan. Jos olet jo lukenut sen, voit pyytää haastajalta uuden kirjan.
2. Vastavuoroisesti sinä saat määrätä haastajallesi yhden kirjan luettavaksi.
3. Samalla voit siirtää haasteen eteenpäin ja määrätä vähintään yhdelle kanssabloggarillesi kirjan luettavaksi. Hän puolestaan saa tämän jälkeen määrätä sinulle takaisin yhden luettavan kirjan. Jos olet todellinen riskinottaja, haasta niin moni kuin uskallat! Muista, että joudut myös lukemaan kirjat, jotka he määräävät sinulle.

Kun lähetät haasteen eteenpäin, kopioi mukaan myös säännöt ja haasteen kuva. Haasteesta saa myös kieltäytyä, jos on jo esimerkiksi ehtinyt tai ei vain halua osallistua. Silloin haastaja voi siirtää haasteen jollekulle toiselle.


Ei muuta kuin lukemisen iloa! :)

- noora

PS. Olen ihan kamalan kipeä. Tuntuu, että kurkussa on kouristelevat kotkankynnet - siksi siis blogini saattaa kärsiä hetken hiljaiselosta. Ei yksinkertaisesti huvita.

7 kommenttia:

 1. Haastekirjasi herättivät mielenkiintoni, taidanpa napata niistä minäkin muutaman lukulistalleni! Pikaista parantumista! :)

  VastaaPoista
 2. Check! Teen kohta oman vastineeni. Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! :) Parantelen kovaa vauhtia, nyt ei ole enää kurkku kipeänä, joka röörissä on vain räkää. :(

   Poista
 3. Jee! Otan haasteen ilomielin vastaan :) Tosin olen lukenut tuon Pane mua:n, mutta en muista siitä oikein mitään. Hyväksytkö kertaalleen luetun vai haluatko määrätä uuden? Hmmm... Mitähän jännää keksisin sulle? ;)

  VastaaPoista
 4. Minä haastan sinut lukemaan Unni Drouggen kirjan Hella H:n tunnustukset. Kerro, jos olet sen jo lukenut niin keksin jonkun toisen. :)
  (En itse rakastunut kyseiseen kirjaan, mutta sinun ajatuksiasi siitä olisi kiva kuulla!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kuulostaa hienolta! Kirjaa ei saa kuitenkaan enää suomeksi mistään, joten ryhdyn koitokseen ruotsiksi ;P

   Poista