Tea with Anna Karenina

Tea with Anna Karenina

torstai 19. huhtikuuta 2012

Arvonnan voittajat ja Liebster blog


Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää Luen ja kirjoitan -blogin Paulaa ihanasta Liebster Blog -tunnustuksesta, jonka hän jakoi TwAKille yhtenä suosikkibloginaan (alle 200 lukijaa). Kiitos tästä, tämä onkin ensimmäinen tunnustus, jonka TwAK on saanut!

Ja ennen kaikkea: NYT ON SYNTTÄRIT! Tänään tulee siis tasan puoli vuotta siitä, kun eksyin netin ihmeelliseen blogimaailmaan. Ja vau. Miten paljon lukijoita, miten paljon kommentteja. Kiitos lämpimästi teille kaikille, jotka olette olleet mukana kasvamassa kanssani! :)

Tiedän, että moni kihistelee jo arvonnan tuloksia, mutta ihan ensin haluan laittaa tunnustuksen eteenpäin viidelle mahtavalle blogille (alle 200 lukijaa, eivätkä nämä ole missään paremmuusjärjestyksessä), joissa luetaan kiinnostavia kirjoja ja joita seuraan eniten


Villasukka kirjahyllyssä
La petite lectrice
Eniten minua kiinnostaa tie
Kirjojen keskellä
Lurun luvut

Ja sitten arvontaan. Tällä kertaa voittajiksi selviytyivät:

Katri
Tuukka

ja ekstrana

Anni M.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! :) Voittajat: laittakaa sähköpostilla nimenne ja osoitteenne, sekä kirja, jonka haluatte (Katri laittaa yhden vaihtoehdon, Tuukka kaksi ja Anni M. kolme, niin kaikki saavat haluamansa kirjan) osoitteeseen nvaakanainen(ättiätähän)gmail.com. 

6 kommenttia:

 1. OHO!! Mä voitin!! jei! (asun muuten lprssä, joten voisi olla mahdollista säästää postikuluissa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sinulle sähköpostia, mukavaa että voittaminen ilostutti. :)

   Poista
 2. Onnea vielä eilisestä blogimerkkipäivästä ja kiitos tunnustuksesta <3

  Niin ja onnea voittajille :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos tunnustuksesta! Nyt vasta huomasin, kun jostain syystä bloggerin hallintapaneeli ei aina näytä sun uusia päivityksiä...

  VastaaPoista