Tea with Anna Karenina

Tea with Anna Karenina

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kirjakarkkia


Eli taas olen langennut kirpputoreille ja kirjakaupan tarjoushyllylle. Hyi minua!

City-kirppikseltä löysin Hannu Raittilan Canal Granden (aivan ihanat kannet!) sekä Turkka Hautalan Paluun, yhteishinta taisi olla jotakin vähän päälle neljä euroa. Ja niin hyvässä kunnossa molemmat kansipapereineen! :)


Samaiselta kirppikseltä poimin mukaani myös yhteensä parilla eurolla Amos Ozin Ehkä jossain muualla ja Knut Hamsunin Viktorian (jossa ihanan nostalginen kansi). Molemmat ovat jo hiukan kuluneita, mutta kansipaperit tallella siis kuitenkin.


Kruunu-kirppikseltä löysin taas Rosa Liksomin Tyhjän tien paratiisit ja Tytti Parraksen Pensionaatin, yhteishintaan 60 senttiä.


Ja sitten Suomalaisesta tarttui mukaan Grimmin sadut I  Ruusunen. Eihän sitä voinut sinne jättää, kun hintakin oli ihan siedettävät 15 euroa. :)

Onneksi tänään oli tilipäivä, niin ei jäänyt pahempaa morkkista.

4 kommenttia:

 1. Pidin kovasti Canal Grandesta, miltei loppuun, mutta juoneenkin kuului lässähdys, mutta se on minusta Finlandiansa ansainnut ja kuvaa hyvin kulttuurieroja, ja suomalaista mentaliteettia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoisin, että Canal ehtisi tämän kuun Finlandia-lukemistooni, mutta voi olla että lukeminen siirtyy jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Kehut laitan korvan taakse :)

   Poista
 2. Voih, ihana, että luet Tytti Parrasta. Haluaisin niin kovasti lukeakin hänen teoksistaan blogiarvioita. :)

  Hienoja kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin aikoinaan Tytti Parraksen Jojoon joskus niin paljon, että olen hankkinut monia hänen teoksiaan sen jälkeen. :) Kunpa mie vielä ehtisin ne lukeakin!

   Poista